VASTE KAART
Bij Puurs Lof hebben we een vaste menukaart die halfjaarlijks wijzigt op basis van het seizoen.
Onze huidige vaste kaart loopt t.e.m maart, in april schakelen we over naar het lente/zomer menu
SUGGESTIES EN MENU’S
Ontdek daarnaast ook onze weekmenu’s, suggesties en het maandmenu.
Het nieuwe maandmenu gaat telkens in op de eerste zaterdag van de maand.
-
Basisprijs: €24.95/p.p.
Maandag t.e.m zaterdagmiddag, zolang de voorraad strekt.
Niet op zon- en feestdagen.10 november - 15 november
Paté van wildzwijn - toast - uienconfituur
Zeebaars - beurre noisette - pompoenpuree - salie
Crème Brûlée ‘sinaas’
—
17 november - 22 november
Geroosterde paprikasoep - mascarpone
Hertensteak - rode wijnsaus - knolseldergratin - veenbes
Appelcrumble - vanille ijs
—
24 november - 29 november
Gerookte forel - rode biet - krokant aardappeltje
Kippenbout - smokey BBQ - maïspuree - coleslaw
Chocolademousse
—
1 december - 6 december
Pastinaaksoep - appel - spekjes - bieslookolie
Stoofpotje varkenswang - bruin bier - wortel - ui - aardappelpuree
Crumble peer - noten - kaneelijs
—
8 december - 13 december
Pompoensoep - curry - kokos - geroosterde pompoenpitten
Kabeljauw - preiroomsaus - geplette aardappel - spinazie - pacettakrokantje
Pannacotta ‘witte chocolade’ - stoofpeer - honing
—
15 december - 20 december
Champignonsoep - truffelroom - parmezaankrokantje
Hertenstoofpotje - veenbessen - knolselderpuree - spruitjes - spek
Appelcrumble - amandelschaafsel - vanillesaus
—
22 december - 27 december
Salade gerookte eend - sinaasappel - witloof - notenvinaigrette
Rosbief rund - champignonroomsaus- gratin dauphinois - wintergroenten
Chocolademousse - sinaaszeste - speculaaskruim
—
29 december - 3 januari
Knolseldersoep - hazelnoten - truffelolie
Eendenborst - rodewijnsaus pompoenpuree - spruitjes - kastanje
Tarte tatin appel - karamelsaus - vanille-ijs
Binnenkort meer…
-
— 3 gangen menu, steeds verkrijgbaar aan 49€ —
Onze nieuwe menu’s gaan steeds in op de eerste zaterdag van de maand.
1 november - 5 december
Krabcakes - rode bietsalade - advocado - tofu crème
of
Hertencarpaccio - herfstsalade - truffelmayo
***
Wildkroketje - wintersalade - veenbesjes (+10.00)
***
Schelvis - ragout van najaarsgroenten - mosseltjes
of
Fazant filet - tapenade boschampingon - aardappelpuree - appel - veenbes - fine champagne
***
Clafoutis kers - kriekbier - espuma
of
Assortiment kaas
—
6 december - 3 januari
Bao bun - pulled hert - korean BBQ
of
Ceviche van zeebaars - sinaasappel -chili - koriander - rode ui
***
Wildpate - gekonfijte ui (+10.00)
***
Wilde eend - wortelcrème - popcorn - hazelnootkroket - steranijsjus
of
Zalmforel - teriyaki - jasmijnrijst - bimi - taugé
***
Appel–kaneel crumble - vanille-ijs - karamelsaus
of
Assortiment kaas
-
Onze suggesties veranderen steeds op de eerste zaterdag van de maand.
1 november - 5 december
Voorgerecht
Krabcakes - rode bietsalade - advocado - tofu crème — 15.95
Hertencarpaccio - herfstsalade - truffelmayo — 16.20
Hoofdgerecht
Schelvis - ragout van najaarsgroenten - mosseltjes — 28.75
Fazant filet - tapenade boschampingon - aardappelpuree - appel - veenbes - fine champagne — 30.75
Dessert
Clafoutis kers - kriekbier - espuma — 12.50
WE L❤F VOORDEEL!
Ontdek onze weekacties — dat is elke keer weer voordelig genieten.
Maandag
20% korting op scampi/steak hoofgerechten
Woensdag
Breek de week met 20% korting op paling hoofdgerechten
Donderdag
Op de marktdag geven we 10% korting op weekmenu
Vrijdag
Zet je weekend goed in met 10% korting op ‘puur(s) genieten’ maandmenu
—
WE LOF DONDERDAG — WE LOF MARKTDAG
Elke donderdagochtend geven we boterkoekjes bij de koffie/thee tot 12u.
ELKE DAG VAN 14U - 17U ‘KOEKENBAK’ !
Dat is jezelf voordelig verwennen met een pannenkoek/wafel + koffie/thee voor slechts €6.50.
